Lyssna på musik i din Iphone

Få människor kan förneka det faktum att musik gör att man mår bra. Forskningen visar entydigt att hjärnan släpper ut dopamin, som är ett må-bra-hormon, när du lyssnar på musik du gillar. Lyckligtvis är har det aldrig varit enklare att få en känslomässig boost av dina favoritlåtar från din smartphone. Allt som krävs är att slå på din smartphone, öppna en musikapp och lyssna på dina favoritlåtar i några minuter. Den bästa platsen för att lyssna på musik är en iPhone eftersom varje modell levereras med Apple Music. Denna app ger dig tillgång till över 70 miljoner låtar utan reklam. Apple Music är enkel och intuitiv att använda med smarta rekommendationer baserade på vad du lyssnar på.

Köp en Iphone

För att använda Apple Music-appen behöver du naturligtvis en Iphone. En rekommendation är att köpa en produkt via mResell som erbjuder 12 månaders garanti, gratis klimatkompenserad frakt och 14 dagars öppet köp och gratis retur. Just nu har mResell specialerbjudanden för Iphone 8 i olika färger, till exempel Iphone 8 Gold för endast 2 286 kronor. Det här är ett otroligt erbjudande som är kostnadseffektivt och 10 000 kronor billigare än iPhone 12 Pro Max.

Med tanke på alla fördelar som kommer med att lyssna på musik är den lilla kostnaden definitivt värd sitt pris. Se på följande:

  • Förbättrar träningsprestationen.
  • Minskar stress och ångest.
  • Ger bättre sömnkvalitet.
  • Hjälper dig att äta bättre.

Läs vidare för att veta mer om dessa fördelar med musik!

Topp 4 fördelar med musik

1. Förbättrar träningsprestationen – Musik förbättrar din prestation när du tränar och kan ta din träning till nästa nivå. Studier visar att löpare som lyssnar på musik springer snabbare än löpare som springer utan musik. Detta är föga förvånande med tanke på hur mycket musik motiverar och inspirerar människor.

2. Minskar stress och ångest – Att lyssna på musik minskar stressen och förbättrar din hälsa genom att minska kroppens stresshormoner. Detta är viktigt eftersom stress orsakar omkring 60 procent av alla sjukdomar. Så se till att öppna din Apple Music-app för att bli lugn och avslappnad en stressig dag

3. Ger bättre sömnkvalitet – En stor andel av befolkningen lider av sömnsvårigheter. Ett enkelt sätt att sova bättre är att lyssna på klassisk musik innan läggdags, som till exempel Bach eller Mozart. Klassisk musik är även bättre för din sömnkvalitet än att lyssna på en ljudbok eller inte lyssna på något alls.

4. Hjälper dig att äta bättre – Musik gör att du på ett naturligt sätt konsumerar färre kalorier och njuter av måltider mer. Din aptit kan begränsas ytterligare av att samtidigt dämpa belysningen medan du äter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

cocktail